Hopp til innholdet

Fotball betting hos Norske spillselskaper

Innenfor sportsbetting er det fotball som er den største idretten. Det kommer neppe som noen overraskelse tatt i betraktning sportens popularitet verden over. Det er ingen idrett som er like stor på verdensbasis og dette gjenspeiler seg også i alle mulighetene for fotball betting som man finner hos bettingselskapene på nettet. 

Fotball betting på både odds og liveodds

Hos bookmakerne finner man alle de store ligaene, mesterskapene og turneringene. Det betyr store europeiske ligaer som Premier League, La Liga. Serie A og Bundesliga. Man finner også den norske Eliteserien samt den svenske Allsvenskan. Og i alle disse landene samt mange andre finner man også divisjoner nedover i seriesystemene. Dermed skal det være mulig å kunne sette et bet på favorittlaget sitt uansett på hvilket serienivå det spiller. Store europeiske turneringer som Europa League og Champions League er selvsagt på plass hos bookmakerne, og det samme gjelder store mesterskap som VM, EM, Copa Amerika og Afrikamesterskapet. Nasjonale cupturneringer er selvsagt på plass og det samme gjelder juniorfotball rundt omkring i verden.

Hos de store bettingselskapene finner man alt som er interessant å spille på innenfor fotball, og de fleste kamper kan det spilles både odds og live betting på. Dermed går det virkelig an å få masse spenning for den som holder på med fotball betting. Mange av kampene det spilles odds på kan man også se på live streaming hos bookmakerne.

Det kan spilles odds på mye innenfor fotball

Før store mesterskap, ligaer og turneringer starter kan man plassere langspill på disse. Det gir muligheter for spill på hvilket lag som vinner en liga, et mesterskap eller en turnering. Det kan også plasseres langspill på hvilken spiller som blir toppscorer i en av disse fotballbegivenhetene. Når det kommer til enkeltkamper varierer det fra kamp til kamp hvor mange forskjellige spillmuligheter til odds og liveodds som finnes. Imidlertid er det massevis av dem på de mest populære kampene. Det kan bety mellom 200 og 500 forskjellige ting det kan settes et veddemål på i en kamp. Da finnes det noe for enhver smak, og det er ikke lenger bare spill på utfallet av kampene som gjelder. Om det ender uavgjort eller med borte- eller hjemmeseier.

Fotball betting hos Norske spillselskaper

Dette kan man også spille på ved pause, og man kan kombinere begge tingene på en og samme kupong. Det kan spilles på hvilket lag som vinner hver av de to omgangene og det kan spilles på det eksakte resultatet i antall mål ved pause og tilslutt. Det kan plasseres bet på hvilket lag som scorer først og om dette skjer i løpet av de første 10, 15, 20 eller 30 minuttene. Det kan også spilles på om konkrete spillere lager det første målet og om det skjer i løpet av det samme tidsvinduet som er nevnt tidligere. Det kan også spilles på om det blir rødt kort i kampen, og om det første målet kommer på straffe, frispark eller corner. Det er så mye å spille på innenfor fotball betting at man aldri vil oppleve at det ikke finnes noe interessant å plassere et veddemål på.