Gratis spill og risikofrie spill for betting online

Antall oddsbonuser for norske spillere øker, og noen av de mest populære alternativene er gratisspill og risikofrie spill. De to kampanjene er veldig like, men har fortsatt forskjeller. Det kan være mange situasjoner hvor du kan få et risikofritt spill eller en gratis spill, og når du har muligheten, bør du godta disse tilbudene. Det gir deg muligheten til å vinne mens du spiller helt uten risiko. Kom i gang med et spillselskap og dra nytte av disse spennende tilbudene.

Hva er risikofritt spill?

Et risikofritt spill er hvordan det høres ut, et spill hvor du ikke har noen risiko. Dette betyr at du satser med dine egne penger. Hvis innsatsen din ikke går inn, vil du få pengene tilbake fra bettingselskapet. Dermed er spillet helt uten risiko. Risikofrie spill kan gis i større mengder på ca 1000 kroner til nye kunder som registrerer seg. Noen spillsider tilbyr dette i stedet for en klassisk innskuddsbonus. Du kan motta et risikofritt spill fra mange norske bookmakere og dermed få en spennende start når du begynner å satse.

Hvordan fungerer gratis spill?

Med gratisspill eller “free bet” som er det internasjonale begrepet, får du penger gratis fra bookmakeren. Du bruker pengene til å plassere et spill og trenger ikke å investere noe av egenkapitalen din. Hvis innsatsen din går inn, kan bettingfirmaet trekke spillet, men gevinsten vil alltid bli utbetalt. De fleste tilbyr også gratis spill uten omsetningskrav, noe som betyr at alle gevinstene dine kan trekkes ut umiddelbart.

Kampanje for eksisterende spillere

De fleste oddsbonuser gis til nye kunder som registrerer seg for første gang hos et spillselskap. Men dette er ikke den eneste gangen det er mulig å få en bonus. Mange tilbyr også risikofrie spill og gratis spill til eksisterende kunder. Faktisk foretrekker mange disse bonusene når de allerede er medlemmer i stedet for som nye kunder. Blant velkomstbonusene er det betydelig flere spennende bonuser du som spiller kan motta. Derfor er risikofrie spill og gratisspill fremdeles den vanligste av spillselskapene å gi til sine eksisterende kunder. Da holder de spillerne lykkelige samtidig som spillerne får sjansen til å spille uten risiko.

Gratis spill og risikofrie spill for betting online

Hvordan bruke bonusene

Et risikofritt spill betyr at du får pengene tilbake hvis spillet ditt ikke går inn. Derfor velger de fleste å bruke sine risikofrie spill på høye innsatser. Hvis de ikke vinner, får de pengene tilbake og kan plassere et nytt spill med litt lavere odds. Å bruke et risikofritt spill til odds 1,20 gir ikke noe mening, men prøv å bruke det til høye odds i stedet.

Når det gjelder gratisspill, gjelder det samme. Selvfølgelig bør du være litt mer forsiktig enn med risikofrie spill, men samtidig må du huske på at spillselskapet ofte tar innsatsen tilbake. Hvis du for eksempel bruker en gratis innsats på 100 kroner til odds 1.30, vil du motta 30 kroner i gevinster hvis innsatsen din går inn. Tenk større med bonuspenger og vær mer forsiktig når du risikerer dine egne penger.

Risikofrie spill og gratis spill på mobil Hvis du i stedet vil ha odds og oddstips fra mobilen din, kan du gjøre det med både risikofrie spill og gratisspill. Alle spillselskaper i Norge i dag har noen form for mobil betting tilgjengelig. Dermed er alle kampanjer og bonuser for odds tilgjengelig for mottak fra din mobile enhet også. Mange spillere i Norge prioriterer mobiltelefoner i økende grad, noe som har ført til økning i mobil bonuser. Ta del i risikofrie spill og gratis spill på mobilen din for en fantastisk opplevelse. Bare husk å sjekke omsetningskravene, reglene og betingelsene for å ha full kontroll over forholdene rundt tilbudet ditt.