Hopp til innholdet

Tennis betting – beste odds på sporten

Av alle idretter som er tilgjengelige med odds, er tennis betting et av de bedre alternativene. Historisk har tennis ikke spilt en stor rolle blant nordmenn, men når det gjelder betting, er det en av de bedre idrettene som er tilgjengelige. Norge har produsert en stor stjerne i Caspar Ruud, og siden har vi sett interessen øke dramatisk. Oppdag alle oddsene som er tilgjengelige hos norske bookmakere og test deg selv. Få idretter har like mange muligheter når det gjelder odds og markeder som tennis.

Live betting og Iive stream på tennis

Du kan satse før kampen, og hvis det er en større turnering, er det også langtidsspill tilgjengelig der du kan satse på hvem du tror vil vinne turneringen eller komme til finalen. Men det er live betting på tennis som gir mest action. En kamp varer i fem sett, og den kan snu seg raskt. Få idretter har samme momentum som tennis, noe som gjør den perfekt for norsk betting live. Nå kan du satse individuelt på de forskjellige ballene og få mange unike markeder, for eksempel hvilken spiller som bryter neste, eller om det blir tiebreak i neste sett.

Fordelen med live betting på tennis er at flere bettingselskaper også tilbyr gratis live streaming på tennis. For eksempel kan du streame Grand Slam-turneringer og alle ATP-turneringer. I motsetning til mange andre idretter har spillselskapene rettigheter til de tyngste konkurransene, noe som betyr at du kan se kampene og plassere odds samtidig.

De fire Grand Slam-turneringene og OL

Sommer-OL arrangeres hvert fjerde år og er kanskje det store høydepunktet innen tennis betting. Fordi turneringen skjer så sjelden, er det OL at spillerne aller helst vil vinne. Rafael Nadal har vunnet 2 OL-gull, men det er Reginald Doherty som har mest gull med sine 3 på herresiden. Blant damene er Venus Williams best med 4 gull. Grand Slam-turneringene er ellers det tennisspillere aller helst vil vinne. Hvert år avholdes fire Grand Slam-arrangementer. Dette er Australian Open i Melbourne, French Open i Paris, Wimbledon i London og US Open i New York. Det er under Grand Slam og OL at du finner flest muligheter blant odds og markeder. Jo nærmere vi kommer til finalen i en konkurranse, jo flere alternativer er også tilgjengelige.

Caspar Ruud er den nye norske superstjernen

Det er mulig å trekke klare paralleller mellom Caspar Ruud og den økte interessen for tennis i Norge. Caspar Ruud har steget blant de 20 beste i verden og fortsetter å nærme seg den absolutte eliten. Han har allerede vunnet konkurranser på ATP og har blitt et navn i tennisverden. Faren Christian Ruud var også profesjonell tennisspiller og er trener for Caspar i dag. Imidlertid har Caspar allerede passert faren og blitt den høyest rangerte norske spilleren i ATP-historien. Når Caspar Ruud spiller kamper, er det ekstra odds og markeder tilgjengelig hos norske bookmakere. Hold også øye med kampanjer, bonuser og tilbud som Caspar spiller fordi norske bettingselskaper vanligvis tilbyr boosted odds, risikofrie spill og mye mer. Derfor er det mye å hente fra norske bookmakere under Ruuds kamper.